تبلیغات
تکنولوژی و هرچی که دلت بخواد! - ارده
 
تکنولوژی و هرچی که دلت بخواد!
اینجا همه چی درهمه!!!!
درباره وبلاگ


این وبلاگ در تاریخ 4/5/89 به دست پیمان امیرزادگان تاسیس شده . به امید این که اوقات فراغت ایرانیان را پر کند.

مدیر وبلاگ : پیمان امیرزادگان
دوشنبه 4 مرداد 1389 :: نویسنده : پیمان امیرزادگان

ارده وخواص آن

در كتب طب سنتی با نام رهشی امده است و ان عبارت است از كنجد پوست گرفته بریان كه نرم ساییده شده باشد و به صورت مایع در اید و روغن ان را نگرفته باشند . از نظر طبیعت طبق نظر حكمای طب سنتی گرم وتز است . و از مظر خواص معتقدند كه برای تقویت نیروی جنسی و تقویت بدن مفید است . اگر به طور غلیظ خورده شود دیر هضم و ثقیل است و اشتها را از بین می برد برای رفع این عوارض ان را باید با عسل و سركه مخلوط كرد و خورد .
ارده نرم كننده ی سفتی ها و ورم ها ی سفت داخلی است و دمل ها زرا نیز نرم می كند و مسكن درد ان است هم چنین ضماد و مالیدن ان نیز همین خواص را دارد .
در مناطق خاور دور از نظر خواص دانه ی كنجد متفق القول اید كه مغذی و نرم كننده است { روا } . برای نرم كردن سینه مفید است و ملین و مسهل است . { ابرت } . مدر قاعده اور است { فوكود } . دانه های سیاه كنجو از نظر خواص ترجیح داده می شود . این دانه ها به عنوان پاد زهر مورد توجه است و به علاوه برای معالجه ی بی حسی ، كرختی ، فلج ، یبوشت و كاهش فشار خون بالا تجویز می شود { هاو } هم چنین برای رقع بیماری ها ی رحم توصیه می شود{ ابرت } مدر قاعده اور است . دانه های سیاه كنجد از نظر خواص ترجیح داده می شود . . این دانه به عنوان پادزهر موردتوجه است به علاوه برای معالجه بی حسی ، فلج ، یبوست و كاهش فشار خون بابا تجویز می شود . همچنین برایرفع بیماری های رحم توصیه می شو . روغن دانه های كنجد جانشین برتری برای روغن زیتون است و به عنوان ظرف برای تهیه پمادها ، ماده مفیدی است و برای این كار باید سر را با ان مالش داد . برگهای كنجد لعابزا می باشد و نرم كننده و محلل است دم كرده ن برای ردشد موی سر نافع است دم كرده گیاه كامل مدر است.

تاریخ شناخت و مصرف كنجد
كنجد یكی از قدیمی ترین دانه های روغنی است كه توسط بشر شناخته شده و برای خوراك و به عنوان دارو مصرف داشته است. كاشت كنجد در بین النهرین در دره دجله و فرات به 1600 سال قبل از میلاد بر می گردد.
نام مصری كنجد Sesemt در لیست 20 متر طول گیاهان دارویی Ebers papyrus مصر در 1550 سال قبل از میلاد ثبت می باشد.
حفاری های اخیر باستان شناسی در تركیه نشان می دهد كه بین سالهای 900 تا 700 قبل از میلاد در امپراتوری Urartu كه در حال حاضر Armenia می باشد بذر كنجد كاشته می شده و كنجد تولید می شده و از ان ورغن كنجد استخراج و برای مصرف مردم عرضه می شده است.
در داستان علی بابا و چهل دزد در كتاب هزار و یكشب امده است در موقعی كه دزدان برای باز كردن قفل عجیبی احتیاج به یك رمز خاص برای باز شدن قفل داشتند نام ( كنجد باز كننده ) انتخاب دشه و با ذكر این رمز درب باز شده است و این نشان میدهد این رمز با نام كنجد در داستان انتخاب شده است. زیرا فكر می كردند كه تمام خوانندگان داستان بانام كنجد اشنایی دارند و به علاوه چون كنجد به محض رسید ن از غلاف میوه كه به طور ناگهانی باز میشود به بیرون پرتاب می شود لذا این نام را برای باز شدن ناگهانی درب انتخاب كردند.
در حال حاضر تولید كنجد در تمام دنیا درحدود 2 میلیون تن در سال می باشد كه قسمت عمده ان برای روغن كنجد مصرف میشود . چین بزرگترین تولید كننده ان است پس از ان به ترتیب هندوستان ، حبشه ، نیكاراگوئه ، سودان ، مكزیكو ، گواتمالا و سرانجام امریكای شمالی می باشد.
در ایران نیز مقدار محدودی كاشته می شود كه دانه ان بیش از 90 درصد برای گرفتن روغن و تهیه ارده برای ساختن حلوا ارده و مقدار محدودی نیز به شكل دانه مصرف می شود. که زمستان مصرف میشود

وبسیار مفید و پر از انرژی است.
در اروپا و امریكای شمالی روغن كنجد بمقدار زیادی برای تولید Margarine و سایر روغنهای خوراكی با كیفیت بالا مصرف میشود . اشخاصی كه معتقد به مصرف روغن با كلسترول خیلی كم هستند و رژیم كاهش كلسترول دارند و روغن كنجد مصرف می كنند و همین امر موجب شده است كه تقاضای زیادی در دنیا برای مصرف روغن كنجد باشد ، زیرا روغن كنجد یكی از منابع غنی چربی های اشباع نشده كه از این نظر مورد توجه در رژیم غذایی است ، می باشد.
در هندوستان معمول است كه از روغن كنجد ، به عنوان مقوی و ملین و مسهل در سطح وسیعی استفاده می شود.
در فرانسه از روغنن كنجد در ساختن عطرها ، صابونهای و لوازم ارایش استفاده می شود.





نوع مطلب : موسیقی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
سه شنبه 28 شهریور 1396 03:36
It's going to be finish of mine day, except before finish I am reading
this great paragraph to increase my experience.
پنجشنبه 16 شهریور 1396 15:27
I constantly spent my half an hour to read this website's posts daily along with a cup of
coffee.
دوشنبه 30 مرداد 1396 12:21
I quite like reading through an article that will make people think.
Also, thanks for allowing me to comment!
چهارشنبه 18 مرداد 1396 16:04
We stumbled over here different website and thought I may as
well check things out. I like what I see so now i am
following you. Look forward to going over your web page repeatedly.
چهارشنبه 23 فروردین 1396 16:59
It's difficult to find experienced people
on this subject, but you seem like you know what you're talking about!
Thanks
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :