تبلیغات
تکنولوژی و هرچی که دلت بخواد! - قابل توجه گیاه خواران:گوشت مصنوعی هم ساختن!
 
تکنولوژی و هرچی که دلت بخواد!
اینجا همه چی درهمه!!!!
درباره وبلاگ


این وبلاگ در تاریخ 4/5/89 به دست پیمان امیرزادگان تاسیس شده . به امید این که اوقات فراغت ایرانیان را پر کند.

مدیر وبلاگ : پیمان امیرزادگان
محققان زیست‌شناسی موفق شدند تا با استفاده از سلول‌های کشت شده گوشت گاو، نخستین همبرگر دنیا را طبخ کرده و بخورند. آیا این گوشت مصنوعی می‌تواند معضل خام‌خواری را برطرف کند؟

 از حدود 5 سال قبل، دکتر مارک پست تلاش می‌کرد تا گوشت خوراکی را در آزمایشگاه رشد دهد. روز گذشته و طی مراسمی در لندن، نخستین همبرگر مصنوعی ساخته شده جهان سرو شد.

به گزارش پاپ‌ساینس، سلول‌های بنیادی ماهیچه که از شانه یک گاو ماده برداشته شده بود، درون سرم رشد داده شد و برای جلوگیری از نرم شدن بافت، ورز دادن سلول‌ها در مقیاس میکروبی انجام شد. 20 هزار سلول در کنار هم جمع و در ترکیب با خمیر نان و تخم‌مرغ ساختار همبرگر را شکل دادند. برای بهتر شدن رنگ همبرگر نیز از عصاره گوشت و زعفران استفاده شد.

دکتر پست که متخصص زیست‌شناسی قلبی-عروقی در دانشگاه ماستریخت است، همبرگر خام خود را در یک ظرف آزمایشگاهی سرپوشیده با خود همراه آورده بود. طی جُنگ تلویزیونی، ریچارد مک‌گوئن سرآشپز این گوشت را که اندکی کم‌رنگ‌تر از گوشت عادی بود از ظرف خارج کرد، آن را پیش چشم حضار در کره و روغن سرخ کرد، و در نهایت برای دو داوطلب خوش شانس همبرگر را سرو کرد: غذاشناس استرالیایی، هانی روتزلر؛ و جاش شونوالد، نویسنده کتاب «طعم فردا».

گوشت مصنوعی

اما نظر امتحان کنندگان درباره طعم و مزه همبرگر چه بود؟ روتزلر می‌گوید: «طعم کاملا قوی داشت. بسیار شبیه گوشت بود، و فقط به اندازه گوشت طبیعی آب‌دار نبود. من فراموش کردم به آن نمک و فلفل بزنم. ساختار آن از چیزی که انتظار داشتم فراتر بود، و خوشبختانه وا نرفت.»

شونوالد نیز با روتزلر هم عقیده است. وی می‌گوید: «بافت محصول و مزه آن در دهان شبیه به گوشت واقعی بود. تنها چیزی که کم داشت چربی بود. اگرچه اندکی خشک بود، اما گاز زدن آن همانند همبرگرهای عادی بود.»

دانشمندان هنوز به فناوری لازم برای رشد سلول‌های چربی دست نیافته‌اند. شونوالد بافت گوشت ساخته شده را همانند «کیک پروتئین حیوانی» توصیف می‌کند، اما دکتر پست می‌گوید که افزودن چربی قدم بعدی است. وی می گوید: «از نظر من شروع بسیار خوبی است. ما بیشتر می‌خواستیم ثابت کنیم که می‌توان این کار را انجام داد.»

همبرگر

چالش پیش روی بعدی تولید گوشت مصنوعی در مقیاس تجاری خواهد بود. دکتر پست تخمین می زند که بین 10 تا 20 سال طول خواهد کشید که بتوان گوشت کشت شده آزمایشگاهی را در مقایس انبوه تولید کرد. طی چند سال اخیر، پروژه از سوی خیری ناشناس تامین مالی می‌شد که دکتر پست دیروز نام وی را فاش کرد: سرگئی برین، یکی از دو بنیان‌گذار گوگل.

دکتر پست در پاسخ به سوال یکی از حضار که پرسیده بود آیا قادر به تولید استیک هستید این‌گونه پاسخ داد: «از نظر تئوری بله. اما در حال حاضر تمرکز ما بر روی محصولات گوشتی قیمه شده است که از فیبرهای کوتاه‌تری استفاده می‌کنند. چرا که برای فاصله پخش اکسیژن و مواد غذایی به مرکز بافت محدودیت وجود دارد.»

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگری، که درباره استفاده از این فناوری برای تولید همبرگرهای گوشت حیوانات کمتر شناخته شده مانند پنگوئن پرسیده بود، گفت: «من شخصا از بوی پنگوئن خوشم نمی‌آید، اما حدس می‌زنم می‌توانیم این کار را انجام دهیم. شما می‌توانید این فناوری را بر روی هر نوع سلول بنیادی از هر حیوانی به کار ببرید.»





نوع مطلب : دانش، 
برچسب ها : گوشت مصنوعی، همبگر مصنوعی، دیگر گیاه خواری ممنوع!، گاه خوارای،
لینک های مرتبط :
شنبه 1 مهر 1396 19:07
naturally like your website however you need
to test the spelling on several of your posts. Many of them
are rife with spelling issues and I to find it very
troublesome to inform the reality nevertheless I will surely come again again.
پنجشنبه 16 شهریور 1396 06:59
Wonderful blog! I found it while browsing on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed
in Yahoo News? I've been trying for a while but I
never seem to get there! Thanks
چهارشنبه 8 شهریور 1396 00:29
Hiya! Quick question that's entirely off topic.
Do you know how to make your site mobile friendly? My blog looks weird
when browsing from my iphone 4. I'm trying to find a theme or plugin that might be able to fix this issue.
If you have any suggestions, please share.
With thanks!
پنجشنبه 2 شهریور 1396 12:08
You need to take part in a contest for one of the best websites on the net.
I will recommend this site!
شنبه 7 مرداد 1396 10:45
Wow, fantastic blog layout! How long have you been blogging for?

you make blogging look easy. The overall look of your web site is wonderful, let alone the content!
جمعه 8 اردیبهشت 1396 17:31
Touche. Solid arguments. Keep up the amazing spirit.
شنبه 19 فروردین 1396 15:15
I read this paragraph completely on the topic of the comparison of
hottest and earlier technologies, it's remarkable article.
سه شنبه 15 فروردین 1396 23:43
why you dont type persian?
سه شنبه 15 فروردین 1396 12:16
Its like you read my mind! You appear to know so much
about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could
do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of that,
this is great blog. A great read. I will certainly be back.
شنبه 12 فروردین 1396 07:01
Wow, awesome blog layout! How long have you been running a
blog for? you make blogging look easy. The full look of your website is wonderful, as smartly as the content!
چهارشنبه 16 مرداد 1392 11:56
به حق می توان سایت لینک 118 را اولین و بزرگترین سایت تبادل لینک فارسی معرفی کرد. شما با تبادل لینک در سایت لینک 118 وبلاگ خود را برای همیشه در خطوط اول گوگل خواهید دید.

یک تبادل لینک درست بهتر از 100 تبادل لینک نادرست است.

مشخصات سایت لینک 118 دات کام :
دارای رنک چهار گوگل
دارای رتبه 500 هزار گوگل جهانی
روزانه 10 هزار آی پی بازدید کننده
ایندکس ثانیه ای


آمار وبلاگ شما را ما بالا خواهیم برد ( کاملا مجانی )

آدرس:
www.link118.com
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :